Tracks de les rutes

diumenge, 2 de gener del 2011

Penyó roc 1107 m

Fa feia temps que litenia ganes a aquest cim i avui ja tocava...
He anat a la poblacio de Sella i he deixat el cotxe en el refugi de la font de l'arc. Amaneix en el puig diví , impresionant.

La pujada fins al mític pas del comptador ( el pas del comptador esta en un lloc clau entre el puig camapana ponoig... i Aitana i els altres ) es per pista , algo aburrit pero amb unes vistes impresionants , sonre tot quan aplegues al pas del comptador que aci el temin , les enormes parets del penyo roc paren a l'esquerra.




I este es el penyo roc , la veritat la pujada es prou complicaeta , amb passets delicats... , segon-tercer inclús un pas de quart grau a pelo ( no cal arriesgar tant jeje )


Pero ahi estem ! jeje CIM!! , aquest ha costat redeu :) , pero fixeuvos en les fotos , que val la pena , aci estan totes les moles de 1000 metres , montanyisticament millor que la serrella , llastima que hi haja tanta pista amb lo que aixo comporta...

Cresta del carrascal


Puig campana , ponoig , sanxet .




Vall / barranc de l'arc



La serrella



Bernia i el penyal d'ifach al fons a la mar




Cresta dels castellets


com diu un amic meu : privilegiat :) . Aço del montanysime es tracta d'aixo , de la ruta , de la ascencio , la felicitat del cim , sobre tot si es dificil , companyerisme ( aquesta vegada ha sigut sols amb poc trellat xD ) , esforç , els paissatges i... saber que estas en un lloc on pocs van i sents la tranquilitat de un cim desconegut , pero que ahi esta , i ahi estava jo :).


Vos peresente al meu company d'aventures : poc trellat


Despres destrepant el penyó roc m'ha deixat un souvenir :)



Be amic , aixo es tot , fins l'altra !!

PD : Puig Diví voy a por tiiiiiiii ;)

2 comentaris:

santi ha dit...

La Vall de l´Arc és una passada!
Eres privilegiat! Això ho hem de valorar, aprofitar-ho i fas bé de compartir-ho!
Vamosssss!!!

Talo ha dit...

A mi m'ha deixat impresionat le veritat , el unic fallo es la pista oberta al transit fisn el pas del comptador , li lleva un poc aixo , pero bueno , no es la AP7 , jeje , algun 4x4.. ara , la zona es espectacular , esta en un lloc idoni , entre el puig i aitana , al davant bernia i serrella , al altre costat , la vall en si es preciosa , i el diví.. te una pinta....