Tracks de les rutes

dissabte, 4 de desembre del 2010

Cabeçó d'or , 1208 m

Aplegue a la localitat de bussot i des d'ahí a les coves del canelobre , comencen a aplegar montanyers de tota alacant , hi havia un bon rotllo impresionant.


Interessants formacions i molta vegetació per la ruta , menys mal que hi havia gent sino no trobe el cim ni de conya jeje




m'ajunte amb un grup de Guardamar del segura ( Pablo , Remi y Alvaro ) , porten bon ritmet i la pujadeta no es tan facil com em pensava , al final he patit un poc i tot.

Aprovecho para saludar a estos nuevos amigos de Guardamar , que han hecho de guia en la ruta de hoy jeje , y han compartido su comida y su buen humor conmigo.

Cim!!! 1208 msnm y firmeta de rigor a la bustia , peus pa aixo he pujat jeje.



Puig camapana , ponoig , sanxet... PUIG CAMPANA!!! jeje , vessant sud.


La baiaxada la hem fer de manera circular la ruta , una baixadeta prou facil , i animant a la gent que anava crusant-se .
Be , dir que hi havia moltissima vegetacio , molt de arbre per a la zona que es y que ha estat una ruta genial amb una companyia encara millor , salutacions tambe als grup de montanyers d'alacant i al grupet de orihuela . gran dia senyors , gran dia :).


Salutacions i fins l'altra!

1 comentari:

santi ha dit...

Quan vas amb nosaltres només fas que bramar a tota la gent, i quan vas asoles eres d´allò més dòcil i campexano...jejeje
Enhorabona per la ruta, una més a la saca!