Tracks de les rutes

dilluns, 26 d’abril de 2010

peña castil

Ja hi havien ganes de tornar a fer una ruta de alta montanya amb neu i , pensat i fet , agafe el autobus direccio bilbao per a anar a pujar el peña castil ( picos de europa ) amb el meu amic ritxi.
A les 4:30 ixim de alonsotegui , a les 7:30 estem en el poble de Sotres ( Asturies ) , on deixem el coche on comença la pista cap al collado de pandébano. En una hora apleguem al collado.


Ara toca pujar per la canal de las moñas . comcem a trobar algo de neu que esta prou blaneta en molts llocs i ens dificulta la progressió


Hi havien llocs on t'estacaves fins al genoll . Rixi : te has hecho mas bajito de repente! :)


Maquina avant , apareix el "picu urriellu" ( naranjo de bulnes )Aci el "neverón del urrielu" i " los picos albos"


Seguim ara planejant per buscar el "collado de camburero" , en el qual deixat a l'esquerre el "pico tortorios" i sense baixar massa , hi ha un pass on s'aplega al collado , la base de la rampa final fins al cim.


La rampa final es molt dura , xunga xunga! :) ( jo anava ja pensant: Aço es de locos! , mentres un grup de vascos m'adelantaven com un cohet jejee )I al cap de casi 6 hores i casi 1500 de desnivell ... taxaaaaaaaaaaan!!!! , peña castil 2444 m.


Un saludo muy especial a toda la gente que encontramos en la cima y que pasamos un buen rato con ellos . Que buenos los ositos de cumbre!!! .

Aci vos deixe el enllaç a la seva web click aci


Per que faig 25 hores de carretera , per fundirme pujant una montanya , dormir apenes unes hores... pues es ben obvi , per que els montanyers som un tipus de gent que fa estes coses simplement per este espectacle per als ulls i que t'ompli de vida amb una sensacio indescriptible. Les fotos no son ni una milesima part de lo que es viure eixe moment alli mateix.

El gran e imponent "picu urriellu"


El gran "peña vieja"


Esta no se com es diu :)


La cordillera cantàbrica al fonsAra toca baixar per la inclinada "canal de fresnedal " baixem rapid i comodes per la neu blaneta
Apleguem a la pista que ens du al cotxe ( unes 2:30 H des del cim ) passant per "Vega del toro"I be , aixo es tot amics! . Donar les gracies per tot a ritxi , amic , i guia en esta ruta . sense la seva ajuda i hospitalitat jo no estaria fent estes coses. eskerrik asko ritxi ;) ( la pizza 4 quesos con jalapeños estan de vicio!!! ).

Fins l'altra amics!

Ja se ja!! voleu mes fotos no? pues ahi teniu! Extra repor :
Un poema i seguim : LOS MONTAÑEROS, ESTOS RAROS Y HEROICOS Y BENEMÉRITOS DEPORTISTAS QUE, SIN DARLE TRES CUARTOS AL PREGONERO, SON CAPACES DE JUGARSE LA VIDA POR UN PAISAJE. (Camilo José Cela)

Ara si es tot.Fins l'altra!!!

4 comentaris:

Brauliet ha dit...

fuaaaaa tiooooo fuaaa tioooo quina enveja, que bonico tot, cabró!
ja me contarás! enhorabona makines!!

Brauliet ha dit...

fuaaaaa tiooooo fuaaa tioooo quina enveja, que bonico tot, cabró!
ja me contarás! enhorabona makines!!

santi ha dit...

jjajajajaj pareixes la bandera del barça!!!
I normal que si agafes el bus direcció bilbao siga per anar a bilbao!
I no sabía eixa faceta teua de poeta...estàs tornante majara! Bueno, majara ja estàves jeje Ara ja la llicenciatura...

I ara en serio, enhorabona! Les fotos i els paisatges guapissims!

talo ha dit...

Gracies companys!
Salut i montanya!